ISO 22000 - Zarządzanie Bezpieczeństem Żywności

Korzyści

Dlaczego wdrażać System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności?

Przede wszystkim dla:
  • harmonizacji działań pod kątem wymagań norm krajowych;
  • stworzenia struktury pod kątem niezależnej certyfikacji;
  • możliwości komunikowania się w zakresie zagrożeń z partnerami w łańcuchu dostaw.
  • podejścia systemowe zamiast koncentrowania się na produktach;
  • optymalizacji wykorzystania zasobów, zarówno wewnętrznie, jak i w skali całego łańcucha dostaw;
  • prowadzenia analizy zagrożeń w odniesieniu do wszelkich środków kontroli;
Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka. Kliknij "Zgadzam się", aby niniejsza informacja nie pojawiała się lub kliknij "Polityka prywatności", aby dowiedzieć się więcej.
Polityka prywatności Zgadzam się