Szkolenie jest kierowane do osób, których zadaniem jest weryfikacja skuteczności posiadanego systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności, jak również do osób pragnących rozwijać swoją wiedzę w kierunku zarządzania obszarem kontroli procesów i wyrobów ze szczególnym uwzględnieniem ich bezpieczeństwa.
Grupa docelowa
Korzyści z uczestnictwa
Na zakończenie kursu uczestnicy będą potrafili:
Program szkolenia
Szkolenie składa się z wykładów oraz ćwiczeń, w trakcie których uczestnicy zapoznają się z najlepszymi praktykami prowadzenia auditów.
Ocena uczestników
Ocena ciągła postępów uczestnika na etapie wiedzy teoretycznej i praktycznej. Zaliczenie sprawdzianu pisemnego. Uczestnicy, którzy zostaną pozytywnie ocenieni otrzymają certyfikat ukończenia kursu auditora wewnętrznego systemu HACCP wg ISO 22000.
Wymagania wstępne
Szkolenie nie jest poświęcone szczegółowej analizie wymagań normy ISO 22000:2006 stąd, uczestnicy powinni posiadać doświadczenie w stosowaniu tej normy nabyte w trakcie pracy lub w wyniku odbytego wcześniej kursu „Norma ISO 22000”.
Kolejne kroki
Szkolenia otwarte prowadzimy w województwie śląskim i mazowieckim. Szkolenia dedykowane prowadzimy na terenie całej Polski.W przypadku zainteresowania szkoleniem prosimy o kontakt za pomocą formularza: Zapytanie o szkolenia i/lub kontakt telefoniczny lub mailowy.